Startne liste i nagrade

Pozor, pozor, startne liste za nedjeljno natjecanje još nisu gotove, očekujte ih sutra do kraja dana. Ono što sa sigurnošću možemo tvrditi jest da ćete svi startati između 19:00 i 19:15. Nemojte kasniti.

Ako se pitate kako i zašto, razlog je one-man relay sustav i broj prijavljenih. Kod klasičnih štafeta 98 prijavljenih bi značilo cca 40 ekipa i imali bi masovni start sa 40 osoba (prve izmjene). No u našem slučaju imamo 98 prijavljenih i svih 98 bi moralo startati odjednom, što je iz više (prostornih i logističkih) razloga nemoguće.

Zato smo se odlučili organizirati start u 10-15 minuta gdje će u svakoj minuti startati po nekoliko natjecatelja. Nakon što objavimo startne liste dobro gledajte koji je vaš startni broj i u kojoj ste minuti, kako bi start protekao glatko i bez problema. Ako zakasnite, vaš problem, startno vrijeme nećemo mijenjati.

Nagrade i ostalo

Za one najbolje osigurali smo medalje, a uz subvenciju pizzerie Strossmayer pobjednici svake kategorije će i omastiti brk. Sve to možete zaliti vrhunskim Medvedgrad pivom na šanku KSET-a po povoljnim cijenama, a ako ste hrabri možete degustirati i Volim Ljuto umake.